Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

SILIKONINIS KILIMĖLIS 60 X 45 CM KAMILLE 7786

Prekės kodas: 10203
9,90 €
Pristatymo terminas: 1 - 3 dienos

Aprašymas

Pamirškite apie orkaitėje prisvilusius sausainius, nuo šiol kepkite be vargo ir taip palepinkite savo artimuosius!

Tegul Jūsų namai kvepia gardžiausiais patiekalais! Įsigykite tikrą virtuvės pagalbininką - daukartinio naudojimo neprilimpantį ir nesvylantį 40 x 30 cm dydžio silikoninį kepimo kilimėlį.

Silikoninis kilimėlis:

  • Pagamintas iš aukštos kokybės maistinio silikono.
  • Tinkamas naudoti nuo -40 iki +230 laipsnių temperatūros.
  • Išmatavimai: 60 x 45 cm

Šis padėklas - nepakeičiamas pagalbininkas virtuvėje! Padėklą galima naudoti kaip pagrindą minkant tešlą - tešla minkant ant šio kilimėlio nelimpa, nereikia jos atkabinėti nuo pagrindo, taip pat kilimėlis "užsifiksuoja", kad minkant tešlą jis nečiuožinėtų. Sugalvojot maisto produktus šaldyti - būkit užtikrinti prie padėklo produktai neprilips, kepant pyragus ar sausainius galima iškloti kepimo formą tiesiai į orkaitę, kepiniai liks neprisvilę, juos bus lengvą ištraukti.

Nuo šiol savo artimuosius ar draugus vaišinkite pyragais, bandelėmis, sausainiais, picomis ar kitais skanėstais! Nepražiopsokite žengti koją kojon su naujove ir taip įsigyti pagalbininką virtuvėje!